Tahincioğlu’ndan yeni yüzyıla 5 proje

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Tahincioğlu’ndan yeni yüzyıla 5 proje

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ

Tahincioğlu Gayrimenkul, üçü İstanbul’da olmak üzere 5 farklı projeyi, cumhuriyetin 100. yılında ‘Yeni Yüzyıla Beş Yıldız’ sloganıyla tanıttı.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Yaklaşık 700 bağımsız birimden oluşan projeler Ankara’da yer alan Nidapark Çankaya, Bodrum’da yer alan Nidapark Gündoğan Sunset, İstanbul’da yer alan Nidapark Ataşehir, Nidapark Beykoz ve Anadolu Yakası’ndaki Nidapark Küçükyalı’nın içerisinde yer alan Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazalarından oluşuyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde satışa çıkardıkları 12,5 milyar TL değere sahip 5 proje ile 2023’ü hedefleri doğrultusunda kapatmaya hazırlandıklarını söyledi. Ciro hedeflerinin 4 milyar TL olduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu “2023 yılına girerken öncelikli planımız ihtiyaca yönelik farklı lokasyonlarda yeni projelere odaklanarak marka genişleme stratejimizi devam ettirmekti. Bu planımız doğrultusunda da yılın son çeyreğinde Ankara, Bodrum ve İstanbul’un farklı bölgelerinde farklı müşteri segmentine hitap edecek 12,5 milyar TL değerindeki 5 yeni projeyi hayata geçiriyoruz. Yeni projelerimizde konut sahipliğini daha erişilebilir bir hâle getirmek için yaşam kalitesini düşürmeyen optimum büyüklükte daireler inşa ederek ve firma bünyesinde 36 ay finansman kullandırarak çözümler sunuyoruz” dedi. Özcan Tahincioğlu, 36 ay vade seçeneğinde yüzde 1,59 kredi imkânı sunduklarını ifade etti. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak da bu yıl Nidakule Kayaşehir ve Nidakakule Küçükyalı’daki 362 adet ofisin teslimlerini tamamladıklarını söyledi. 

100. YILDA ANKARA’DA

> Nidapark Çankaya’da; 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve ticari üniteler olmak üzere 206 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Nidapark Çankaya’da fiyatlar 4 milyon 580 bin TL’den başlıyor. Yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay yüzde 1,59 vade ile konut sahibi olunabilen projede inşaat çalışmaları başladı. 

> Nidapark Ataşehir’in ön satış döneminde satışta olan etapların yüzde 50’si satıldı. Projede Safir, Topaz ve İnci etabında toplam 233 bağımsız bölüm yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı daire seçeneği sunan projenin avlu çarşısında 28 adet ticari ünite bulunuyor. Nidapark Ataşehir projesinde konut fiyatları 5 milyon TL’den başlıyor. 

> Palladium Cadde Alışveriş Sokağı’nda 121 adet dükkân satışa açıldı. Tahincioğlu’nun sunduğu ödeme modelinde yüzde 10 taksitli peşinat ve 1,59 vade farkıyla 36 aylık taksitler şeklinde ödenebiliyor.

> Nidapark Gündoğan Sunset, otel alanı ve 82 villadan oluşuyor. Projede süit villalar 1+1, 2+1 ve 3,5+1, flat villalar ise 3,5+1 olarak tasarlandı. Projede metrekare aralıkları yaklaşık 50-156 arasında değişkenlik gösteriyor ve fiyatlar 380 bin dolardan başlıyor. 

> Nidapark Beykoz Görele projesinde 58 adet villa yer alıyor. Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde geliştirilen projenin yıl sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor.  

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...