Tarım Kredi'den açıklama geldi: Yıl sonuna kadar 1000'i bulacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tarım Kredi'den açıklama geldi: Yıl sonuna kadar 1000'i bulacak

Ekonomi Haberleri

Tarım Kredi Kooperatifleri, bakkal esnafı ile dayanışma yaparak oluşturulan KoopBakkal'ların şube sayılarının yıl sonuna kadar 1000'e artırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Fahiş fiyatlara karşı, uygun fiyatlı ürünleri çifçiden doğrudan vatandaşa taşıyan Tarım Kredi Kooperatifleri'nden KoopBakkal'lar hakkında açıklama geldi. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde yıl sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağını bildirdi.

BAKKAL ESNAFI SİSTEME DAHİL EDİLİYOR

Tarım Kredi'den yapılan açıklamaya göre, KoopBakkal Projesi ile kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatla halka sunulan temel tüketim ürünlerinin, Türkiye geneline yaygınlaştırılmasıyla hem tüketicilerin bakkal esnafının faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla verilen bayilikler kapsamında bu işletmeleri yapıya dahil edilmesi amaçlanıyor.

23 İLDE, 356 SATIŞ NOKTASI

KoopBakkal Projesi çerçevesinde 23 ilde, 356 satış noktası bulunuyor.

Afyonkarahisar, Adana, Amasya, Antalya, Bayburt, Burdur, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Isparta, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Tekirdağ olmak üzere 20 ilde daha KoopBakkal başvurularının alınmaya başlanmasıyla Türkiye genelinde 43 ilde KoopBakkal satış noktası olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...