Tarım Kredi ve zincir marketlerden Erdoğan'ın çağrısına destek: Ayçiçek yağı, un, kağıt havluya yüzde 50 indirim

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Tarım Kredi ve zincir marketlerden Erdoğan'ın çağrısına destek: Ayçiçek yağı, un, kağıt havluya yüzde 50 indirim

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı indirim çağrısına Tarım Kredi Kooperatif ve zincir marketlerinden destek geldi. Tarım Kredi, Ayçiçek yağı, çay, un, kağıt havluya 4 gün sonra yüzde 50'ye varan indirim yapılacağını duyurdu. Migros, BİM, Şok Marketler ve A101'in bulunduğu zincirler çeşitli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında gıda perakende sektörüne yaptıkları indirim çağrısı büyük yankı uyandırdı. Cumhuriyet'in 100 yılına özel indirim kampanyası çağrısına marketler birer biren destek açıklaması yapmaya devam ediyor. 

MARKETLERE İNDİRİM ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat geçtiğimiz günlerde gıda perakendecilerine indirim çağrısı yapmış ve "Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden bekliyoruz" demişti.

Tarım Kredi ve zincir marketlerden Erdoğan'ın çağrısına destek: Ayçiçek yağı, un, kağıt havluya yüzde 50 indirim

ZİNCİR MARKETLERDEN İNDİRİM ÇAĞRISINA DESTEK

Migros, BİM, Şok Marketler ve A101'in bulunduğu zincirler çeşitli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler yapılacağını açıkladı. BİM, Ekim ayı içerisinde 500 üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını duyurdu. Migros da, tüketicilerin alım gücünü artırmak ve enflasyonla mücadele için 12 Ekim'dan başlayarak Kasım sonuna kadar 15 bini aşkın üründe yüzde 20-yüzde 50 indirimler sunacağını açıkladı. A101 de yaptığı açıklamada, yıl boyu her gün en az bin üründe yüzde 50'ye varan indirim yaptıklarını belirterek, kampanyalarına ek olarak tüm ürün kategorilerinde düzenli indirim yapacaklarını duyurdu.

Şok Marketler de Ekim ayı boyunca her hafta en az 250 üründe olmak üzere toplam bin üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını duyurmuştu.

Tarım Kredi ve zincir marketlerden Erdoğan'ın çağrısına destek: Ayçiçek yağı, un, kağıt havluya yüzde 50 indirim

TARIM KREDİ İNDİRİM KAMPANYASINI DUYURDU

Her ay onlarca üründe indirime giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden (Tarım Kredi) yapılan açıklamaya göre, mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya başlayacak. Kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...