Togg yeni modeli piyasaya sürüyor: Bakan Kacır "tek olmayacak" diyerek tarih verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg yeni modeli piyasaya sürüyor: Bakan Kacır "tek olmayacak" diyerek tarih verdi

Ekonomi Haberleri

C-SUV segmentiyle piyasayı sallayan yerli ve milli otomobil Togg'un yeni modellerinin ne zaman çıkaracağı merak ediliyor. Konuyla ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan açıklama geldi. Bakan Kacır, "tek olmayacak" diyerek Togg'un yeni modeli için tarih verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Körfez ülkeleriyle işbirliklerinden, deprem bölgesindeki yatırımlara kadar birçok önemli başlıkta açıklamalarda bulunan Bakan Kacır, Togg'un yeni modeline ilişkin tarih verdi.

C-SUV TOGG PİYASANIN LİDERİ

C-SUV modeliyle piyasayı sallayan yerli ve milli otomobil Togg'un teslimatları sürüyor. Temmuz ayında 627 adet teslimat gerçekleştirilirken toplamda ise 1435 Togg sahiplerine ulaştırıldı. Elektrikli C-Suv segmentinde pazar lideri konumuna yükselen Togg'un yeni modellerini ne zaman tanıtacağı merak ediliyor. İlk olarak ABD'de görücüye çıkan Togg'un sedan modeline ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

YENİ MODELLER GELİYOR

Katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan Bakan Kacır, Togg'un çıkaracağı yeni modellerin tek bir modelle sınırlı olmayacağını söyledi.

TOGG, savunma sanayiinde öğrendiğimiz başarı hikayesinden ilham alarak yönetilen bir proje olduğunun altını çizen Bakan Kacır, "SUV modeli bir süre devam edecek. Markanın tasarım yöneticileri var. Makul sürelerle bu modelleri, tüm markalar gibi TOGG da güncelleyecektir. Sedan modeli de çok merak ediliyor. Zannediyorum önümüzdeki yılın sonuna doğru sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025'in ilk çeyreğinde de pazara sunulma noktasına gelinmiş olacak. Tabii ki tek bir yüzle, tek bir modelle değil diğer markalar gibi farklı segmentlere hitap eden modellerle Togg, küresel rekabet yolculuğuna devam edecek."" dedi.

1 MİLYON TL'YE KADAR DESTEK

Bakan Kacır aynı zamanda KOBİ'lere verilecek desteğe ilişkin, " KOBİ'lerimize 1 milyon liraya kadar, ama ağır hasar ve üzerinde zayiat görmüş KOBİ'lerimiz de yüzde 50 artırımlı, yani 1,5 milyon liraya kadar bir kredi imkanı sunuyoruz. 36 ay vadeli ve 1 yılı ödemesiz olarak aslında sunduğumuz bu kredi imkanında tüm faiz veya kar payını KOSGEB olarak biz üstleniyoruz" açıklamasında bulundu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...