Turkcell 5 yıl daha Zorlu PSM’de

Düzenleyen:
Turkcell 5 yıl daha Zorlu PSM’de

EKONOMİ Haberleri

Kültür sanata önemli katkılar sunan Turkcell, 2018’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’yle başlattığı sponsorluk sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Bu önemli iş birliğiyle Zorlu PSM’deki müzikal, konser ve tiyatro etkinlikleri Turkcell Sahnesi ile Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşmeye devam edecek.

Turkcell, sosyal hayatta da pozitif iz bırakma yaklaşımıyla yeni sezondaki sanatsal faaliyetlerinde engelli bireylerin kültürel etkinliklere erişebilmesini sağlayacak çalışmalara da ağırlık verecek. Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar, “Zorlu PSM’deki Turkcell Sahnesi ve Turkcell Platinum Sahnesi’nde Covid-19'a rağmen 2018 yılından beri 1.500’e yakın etkinlikte 1,5 milyondan fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptık. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde bu yönde sosyal boyutu olan daha fazla etkinlik gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Zorlu PSM Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Dicle Karaozan ise “Zorlu Ailesi olmak üzere iş ortaklarımızın da desteğiyle Türkiye’nin kültür sanat hayatını geliştirmeyi amaç edindik. Bu bağlamda Turkcell'in desteği bizim için çok önemli” dedi. Yeni anlaşma ile Turkcell Platinum kullanıcıları Zorlu PSM’deki etkinliklerden indirimli yararlanmaya devam edecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...