YSK çok sayıda bilişim personeli alacak: İlan Resmi Gazete'de yayımlandı, işte şartlar ve başvuru takvimi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
YSK çok sayıda bilişim personeli alacak: İlan Resmi Gazete'de yayımlandı, işte şartlar ve başvuru takvimi

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu. Alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlanırken başvuru şartları ve takvimi belli oldu.

Kamu kurumlarına istihdamlar devam ediyor. Bu hafta içinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın personel alımı ilanının paylaşmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu da alım yapacağını duyurdu. 

YSK Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 15 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

BAŞVURU TAKVİMİ

Personel alımı için başvurular 22 Eylül'de başlayacak, e-Devlet üzerinden "Yüksek Seçim Kurulu Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet adresinden elektronik olarak yapılacak. 3 Ekim'e kadar sürecek başvuruların ardından özel ve genel şartları sağlayan adaylardan yapılacak sıralamaya göre en yüksek puandan başlanarak her pozisyon için ayrı liste oluşturulacak.

ARANAN ŞARTLAR

Sözlü olarak tek aşamada yapılacak sınavda mesleki bilgiler ve başvurulan pozisyona yönelik uzmanlık konuları değerlendirilecek. 100 tam puan üzerinden yapılacak sözlü sınavın ardından puan sıralamasına göre asil ve yedek adayların yer aldığı nihai başarı sırası YSK'nin resmi internet sitesinden ilan edilecek.

GÜVENLİK SORUŞTURMASI UYGUN OLMAYANLARLA SÖZLEŞME İMZALANMAYACAK

Sınavı kazanan her bir adaydan güvenlik soruşturması uygun olmayanlarla sözleşme imzalanmayacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...