Ahmet Nur Çebi sert konuştu: Orman'la hesap vakti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi sert konuştu: Orman'la hesap vakti

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çebi eski başkan için, “Gittiğinden bu yana benim aleyhimde çalıştı. Hiçbir başkan, bir önceki başkan tarafından bu kadar yıpratılmadı” dedi.

Koltuğu bırakmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önemli açıklamalar yaptı. “Allah herkese namusuyla, şerefiyle yaşamayı nasip etsin” diyen Çebi, “Takım sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Lige zorlu fikstürle girdik ama bu oyunculara inanıyorum. Yaptığımız transferler hatalı değil. Zaman içinde anlaşılacak. Bu şansı çocuklara tanımalıyız. Yüzde 99 şampiyonuz sözlerimle hata yapmadım. Bizler yöneticiyiz, motivasyon sağlamalıyız” şeklinde konuştu.

RAPORA MECBURDUK

Başkan, “Fikret Orman ile Beşiktaş başkanlığım bittikten sonra hesaplaşacağımı söylemiştim. Zamanı geldi” derken, “Gittiğinden bu yana benim aleyhimde çalıştı. Hiçbir başkan, bir önceki başkan tarafından bu kadar yıpratılmadı. Bir rapordan bahsediliyor, biz bu raporu çıkartmak zorundaydık. Biz de bu işin içindeydik, yapmazsak ‘ne gizliyorsunuz’ denilirdi. Ben hiçbir zaman ‘Paralar nerede’ diye bağırmadım” açıklamasında bulundu.

BURAK'TA HATA YAPTIM

Çebi, “Burak Yılmaz konusunda hatalıyım, ona da zarar verdik. Aboubakar’ın ona sarılışını hatırladım, birbirlerine çok yakın olduklarını hatırladım ve ona bir şans verdim ama olmadı. Onun adına da kendi adıma da üzgünüm. Aboubakar gerçekten sakat. Ben onun abisi gibiyim. Bana, ‘Başkanlığı bırakma’ diye mesaj attı” dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...