Bandırmaspor'da Ersan Parlatan dönemi! İlhan Palut'un sağ koluydu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bandırmaspor'da Ersan Parlatan dönemi! İlhan Palut'un sağ koluydu...

FUTBOL Haberleri

Bandırmaspor'da Sami Uğurlu ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Ersan Parlatan getirildi. 45 yaşındaki Parlatan Süper Lig'de Konyaspor ve Göztepe takımlarında İlhan Palut'un yardımcılığını yapmıştı. Geçen sezon play-off finali oynayan Bordo-Beyazlılar bu sezon Spor Toto 1. Lig'i 10. sırada tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, teknik direktör Ersan Parlatan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik direktörlük görevine getirilen Ersan Parlatan ile 3 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Hocamıza başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

45 yaşında Parlatan, Viktoria Berlin, Berliner Steinbach Haiger, Kickers Offenbach gibi takımların teknik direktörlüğünü yapmıştı.

ERSAN PARLATAN KİMDİR?

Teknik Direktörlük kariyeri: Viktoria Berlin, Berliner AK, Steinbach Haiger, Kickers Offenbach

Yardımcı Teknik Direktörlük kariyeri: Nürnberg, Konyaspor (İlhan Palut), Göztepe (İlhan Palut)

Futbolculuk kariyeri: TeBe Berlin, Ankara BB, Mersin İY, Gençlerbirliği, Elazığspor, SV Yeşilyurt, Berliner AK, BFC Preussen, TSG Neustrelitz

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...