Beşiktaş'ta santrfor savaşı! Gol silahları forma için yarışıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta santrfor savaşı! Gol silahları forma için yarışıyor

FUTBOL Haberleri

Weghorst sakatlanınca Cenk Tosun ve Muleka arasında rekabet başladı. Valerien Ismael iki oyuncunun hırsından memnun ama karar vermekte zorlanıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ta deplasmanda oynanacak kritik Hatayspor maçı öncesi sakatlar olsa da bolluktan dolayı rekabetin yaşanması dikkat çekiyor. Wout Weghorst’un sakatlığı sebebiyle formayı Cenk Tosun’a vermeyi planlayan Valerien Ismael, Jackson Muleka’nın çıkışıyla karşılaştı. Trabzonspor maçında oyuna girer girmez fileleri havalandırarak bu sezon ilk defa gol sevinci yaşayan Cenk Tosun, Weghorst yerine en güçlü aday olarak görülünce Muleka formaya talip olduğunu söyledi.

ANALİZE GÖRE

Ismael’le bir görüşme yapan Kongolu oyuncu, geçen sezon Kasımpaşa’da santrfor oynayarak çok daha faydalı olduğunu söyledi ve Hatay maçında oynamak istediğini ifade etti. Cenk Tosun da son maçtaki hırsının yanı sıra idmanlardaki formuyla da formanın bir numaralı adayı. Ismael oyuncularının bu azimli durumundan dolayı memnun olsa da formayı kime vereceği konusunda kararsız. Genç teknik adam, ekibiyle birlikte yapacağı Hatayspor analizine göre en uygun ismi oynatacak.

MULEKA’YI HIRS BASTI

Geçen sezon Kasımpaşa’da 14 maçta 12 gol atarak yıldızlaşan Muleka, Beşiktaş’ta çizgide oynamasına rağmen 8 maçta 4 gol attı. Kongolu oyuncu hücumda son adam olarak oynadığı takdirde çok daha fazla gol atacağına inanıyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...