Bodo/Glimt'e boyun eğdi, Kartal iflas etti!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bodo/Glimt'e boyun eğdi, Kartal iflas etti!

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Moumbagna iki golle maçın adamı oldu. Tayfur’un sayısı yetmedi. Yönetim ve hoca problemi yaşayan, ligde yarıştan her geçen hafta biraz daha uzaklaşan siyah beyazlılar Avrupa’ya da veda etti.

Şenol Güneş’in istifasının ardından Burak Yılmaz yönetiminde çalkantılı günler yaşayan ve kongre için geri sayıma geçen Beşiktaş, Norveç’te mağlup olduğu Bodo/Glimt’e İstanbul’da da boyun eğdi.

Mütevazı rakibi karşısında yıldızlar topluluğu görüntüsü çizen siyah beyazlı takım, futbolun isim değil takım oyunu olduğunu bir kez daha acı bir şekilde tecrübe etti. Karşılaşmada gol perdesi maçın 38. dakikasında açılırken, Sorli’nin sağ kanattan sol ayağıyla yaptığı ortayı iyi değerlendiren Moumbagna takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarının son dakikasında Cenk’in yakın mesafeden çıkardığı kafa vuruşu kaleci Haykin’i geçemeyince devre 1-0 sona erdi.

BÜYÜK HÜSRAN

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Bodo/Glimt ilk yarıda bıraktığı yerden ikinci yarıda da devam etti. 49’da bu defa Pellegrino’nun pasına iyi hareketlenen Moumbagna kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 53’te Rebic ve Tayfur’u oyuna alarak hücum hattını güçlendirmek isteyen Burak Yılmaz’ın bu hamlesi kısa sürede sonuç verdi. 64’te Rebic’in kazandığı topu iyi değerlendiren Tayfur şık bir gol vuruşuyla takımını umutlandırdı: 2-1.

Son bölümde baskılı bir oyun oynayan Beşiktaş’ta 87’de Muleka’nın kafa vuruşu kalecide kaldı. Siyah beyazlılar bu mağlubiyetle ligdeki kötü gidişattan sonra Avrupa’da da elenerek büyük hüsran yaşadı.

ISINIRKEN SAKATLANDI

Hastalığı sebebiyle ligdeki Gaziantep ve Antalyaspor maçlarında forma giyemeyen Vincent Aboubakar dünkü karşılaşma öncesi ısınmada sakatlandı ve son anda kadrodan çıkarıldı. Gedson Fernandes de maç içerisinde sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

AMİR: KARANLIK GÜNLER

Beşiktaş’ın ön liberosu Amir Hadziahmetovic, “Bir kötü maç daha oldu! İşler ne yazık ki istediğimiz gibi gitmiyor. Karanlık günler yaşıyoruz. Bu durumu değiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Böyle olmuyor, taraftarları kızdırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bodo/Glimt'e boyun eğdi, Kartal iflas etti!

ÖFKE TAKIMA DÖNDÜ

Sezon başından beri Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin gitmesini isteyen ve hemen her maçta istifa isteyen Beşiktaşlı taraftarlar dünkü Bodo maçında iyice çileden çıktı. Siyah beyazlı tribünler futbolculara ve teknik sorumlu Burak Yılmaz’a tepki gösterdi. “Burası Beşiktaş, herkes kendine gelsin” diye bağıran Beşiktaş taraftarları, daha sonra Burak Yılmaz’a da öfke saçtı.

FORMAYI ÇIKARIN!

Bir süre Burak Hoca aleyhine sloganlar atan Beşiktaş taraftarları bu tepkilerin ardından Sergen Yalçın’a yönelik sevgi tezahüratlarında bulundu. İlk yarının son düdüğü çaldıktan sonra Beşiktaşlı taraftarlar “Formayı çıkarın, gidin” diye bağırırken tepkiler 90 dakikanın bitiminden itibaren daha da yoğunlaştı.

Futbolcular büyük moral bozukluğu yaşarken direkt soyunma odasına gitti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...