Çilingir Gomis! Galatasaray Keçiörengücü'nü zorlukla aştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çilingir Gomis! Galatasaray Keçiörengücü'nü zorlukla aştı

FUTBOL Haberleri

Sarı kırmızılılar baskılı oynadığı, son vuruşlarda aksadığı maçta Seferovic’le penaltı kaçırdı. İkinci yarıda oyuna giren Bafetimbi Gomis attığı golle Aslan’ı son 16 turuna taşıdı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Dünya Kupası sonrası, Galatasaray ilk resmî maçına Türkiye Ziraat Kupası’nda Keçiörengücü karşısında çıktı. Sarı kırmızılılar maçın başlama düdüğünden, son anına kadar Icardi’yi aradı. Aslan 90 dakika boyunca topa hakim olup, pozisyonlara girse de, meşin yuvarlağı çizgiden geçirme konusunda sıkıntı yaşadı. Bir de penaltıdan yararlanamayan Cimbom son bölümde bulduğu golle turu geçmeyi başardı. İlk tehlikeli atak 18’de geldi. Seferovic’in boşalttığı koridora giren Rashica’nın sert şutu kaleciden döndü. Tamamlayan Barış dışarı vurdu.

SEFEROVIC KAYIPLARDA

40’ta Torreira ceza sahsına girdiği anda, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını tereddütsüz gösterirken topun başına gelen Seferovic’in vuruşu direkten döndü. İkinci devre Mertens, Gomis ve Kerem’in oyuna dahil olmasıyla sarı kırmızılılar adeta rakip kaleye kamp kurdu. 75’te Emin’in kafa vuruşu direkte patladı. 82’de Kerem sol çizgiden içeri, yerden kesti. Kaleciyi geçen topu Gomis ağalarla buluşturdu ve gecenin skorunu belirledi: 1-0.

Çilingir Gomis! Galatasaray Keçiörengücü'nü zorlukla aştı
37 yaşındaki futbolcu Bafetimbi Gomis bu sezonki gol sayısını 6’ya çıkardı

BENİM İŞİM GOL

Bafetimbi Gomis, “Çok mutluyuz,kazandık, turu geçtik” derken, “Gol atmak için Galatasaray’dayım. Kerem iyi bir orta yaptı, takım olarak bakmak lazım. Üç tane iyi forvetimiz var. Hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz” açıklaması yaptı. 

OKAN BURUK: PAZAR GÜNÜ TRİBÜNE BEKLERİZ

Turdan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk zorlu maçın ardından, “Yine çok pozisyona girdik. 25 tane şut var, penaltı kaçırdık. Erken bir gol bulabilirdik” derken, “Sakatlar dönüyor. Sergio Oliveira antrenmana başladı. Sadece Mauro Icardi, bizimle olmayacak. Genel olarak toparlandık” sözlerini kullandı.

Hoca, “Bir haftada üç maçımız var. İstek ve arzumuz iyi. Pazar günü dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Bıraktığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

VAR OLMAYINCA PENALTI GÜME GİTTİ

Maçın 20. dakikasındaki hakem Çağdaş Altay’ın kararı tepki çekti. Keçiören’den Camara’nın eli on sekiz içinde Barış Alper’in yüzüne geldi. Hakem faul çalsa da pozisyonu ceza sahası dışında değerlendirince penaltı güme gitti. Kupa 5. turunda VAR kullanılmadı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...