Erden Timur: 149 milyon avroluk takım kurduk

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Erden Timur: 149 milyon avroluk takım kurduk

FUTBOL Haberleri  / HABER MERKEZİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, "Böyle bir takım tarihimizde kurulmadı. Türk futbolunu dönüştürmek istiyoruz. Transferlerimizin dünya basınında ne kadar yer aldığını görüyorum" dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, önemli açıklamalar yaptı. Timur, "Bu sene transferde daha farklıyız. Scout ekibimiz ile sene başından beri iyi hazırlandık. Özel hazırlanmıştık. Binlerin üzerinde oyuncu incelendi" dedi.

Türk futbolunu dönüştürmek istediklerini söyleyen Timur, "Bütçeleri, ödemeleri divan kurulunda açıklayacağız. Aldığımız oyuncuların 149 milyon avroluk transfer değeri var. Türk futbolunda böyle bir şey yok. Yarısı bile yok! Transferlerimizin dünya basınında ne kadar yer aldığını görüyorum" sözlerini kullandı. 

30 MİLYON AVRO HARCADIK

“Türk futbolunu başka türlü yükseltemeyiz. Avrupa’da 6. lig olmamız gerekiyor. Türk futbolunun, diğer kulüplerin transfer kalitesini yükselttiğim için çok mutluyum” vurgusu yapan sarı kırmızılı yönetici, şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncuları imza bedelleri dâhil 30 milyon avroya aldık. Geçen sene 43 milyon avro harcamıştık. Bu sene daha da altında. Bunun sorgulanıyor olmasını teknik olarak anlamıyorum. Çok güzel bir yerli futbolcu bulursak, fırsat transferi olursa alacağız. Yabancı transferi kapattık."

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...