Fener bitti demeden bitmez! Kadıköy'de müthiş dönüş

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fener bitti demeden bitmez! Kadıköy'de müthiş dönüş

FUTBOL Haberleri

Jesus’un takımı çok kötü başladığı Avrupa Ligi maçında Gouiri (2) ve Terrier’in golleriyle şoku yaşadı. Valencia ile farkı bire indiren Fener, Zajc ve Emre Mor’un sayılarıyla geri döndü, liderliği bırakmadı.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe grup liderliği için çıktığı maçta sahasında ağırladığı Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Fransa’da iki farklı geriye düştüğü rakibi karşısında Kadıköy’de de üç farklı geriye düşen Jorge Jesus’un öğrencileri buna rağmen uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılarak, son maçlara girilirken liderlik koltuğunu bırakmadı.

RENNES DALGA DALGA

Karşılaşmaya çok iyi başlayan konuk takım henüz beşinci dakikada orta alanda kazanılan top sonrasında Gouiri ile gol perdesini açtı: 1-0. Bu golün hemen ardından 10. dakikada Majer’in sert vuruşu filelerle buluşsa da bu gol ofsayt gerekçesiyle VAR’dan döndü. Buna rağmen hız kesmeyen Rennes 16’da Terrier’in şutuyla farkı ikiye çıkartırken, 30. dakikada Gouiri ceza sahasında kendisinin iki, takımının üçüncü golünü attı.

EMRE ÇOK KLAS

İlk yarının son bölümünde İrfan Can’ın kullandığı köşe vuruşunda Valencia’nın kafa vuruşuyla farkı ikiye indiren Fenerbahçe, devre arasına girerken umutlandı: 3-1. Maçın 82. dakikasında Zajc’ın muhteşem golüyle fark ikiye inerken, son sözü 88’de Crespo’dan aldığı pasın ardından topu klas vuruşuyla uzak köşeye bırakan Emre Mor söyledi ve sarı-lacivertliler rakiplerine, “Biz bitti demeden bitmez” mesajı verdi. 

Fener bitti demeden bitmez! Kadıköy'de müthiş dönüş
 Avrupa’daki son 9 maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, kulüp rekorunu egale etti.

ZAJC: KARAKTER GÖSTERDİK

Fenerbahçe’nin 2. golünü frikikten atan Zajc, “Tabii ki zor bir maçtı. Rakibimiz iyi bir takım. İlk yarı performansımız çok iyi değildi ama ikinci yarıda karakterimizi gösterdik. Bu puanı hak ettik. Şimdi Polonya’ya lider çıkmak için kazanmaya gideceğiz” açıklaması yaptı.

EMRE MOR: TARAFTAR İÇİN OYNUYORUM

Çok klas bir golle beraberliği getiren Emre Mor, “Geri döndük. Bu geri dönüşte inancımızın büyük bir payı vardı” derken, “Taraftarın desteği muazzamdı. Onları sevindirmek için oynuyorum. Bir gün taraftarı heyecanlandıramazsam, futbolu o gün bırakmam gerekir” sözlerini kullandı.

"BİZ BİR APTALIZ"

Rennes’in sağ kanat oyuncusu Benjamin Bourigeaud, “Çok yanlış, çok yanlış! 3-0 üstünlüğü koruyamadık, aptalız! Bunu yapmaya hakkımız yok. 3-0 öndeyken 3 gol birden yemememiz gerekiyor. Dükkanı kapatabilmeliydik” diyerek takımına sitem etti.

Fener bitti demeden bitmez! Kadıköy'de müthiş dönüş

ALTAY'A YİNE ISLIK

Dünkü maçta tribünlerden kaleci Altay Bayındır’a tepki geldi. Fenerbahçeli taraftarlar, durumun 3-0’a gelmesinin ardından Altay’ı ıslıkladı. Tribünler Fatih Karagümrük mücadelesinde de 24 yaşındaki kaleciye tepki göstermişti.

JESUS'TAN TARAFTARA ALTAY TEPKİSİ: BURADA OLMAM!

Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus sert mesajlar verdi. Altay’ın protesto edilmesine sitem eden Portekizli elini masaya vurarak, “Sadece kazandığında takımını alkışlayan taraftar benim için sıfırdır! Ben buraya Fenerbahçeliler takımlarını çok sevdiği için geldim! Altay’a gösterilen tepki bana gösterilmiş tepkidir. Ben böyle bir ortamda bulunmak istemem” dedi. Jesus maçla ilgili olarak da, “Şu an çok güçlüyüz. Bize karşı kazanmak kolay değil. Umarım son maçtan sonra lider çıkarız” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...