Fred neden kırmızı kart gördü? Fred Galatasaray maçında oynayamayacak mı, GS maçında derbide yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fred neden kırmızı kart gördü? Fred Galatasaray maçında oynayamayacak mı, GS maçında derbide yok mu?

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fred neden kırmızı kart gördü, Galatasaray maçında oynayamayacak mı? | Fenerbahçe’nin bugün oynadığı Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred’in Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağı merak edilirken bir yandan Fred neden kırmızı kart gördü, hakem neden kırmızı verdi merak ediliyor. Peki, Fred kırmızı kart neden gördü?

Fred neden kırmızı gördü? Fenerbahçe’nin yıldız orta saha oyuncusu Fred derbi öncesi kırmızı kart gördü. Kırmızı kartın ardından neden kırmızı kart gördüğü merak edildi.

FRED NEDEN KIRMIZI KART GÖRDÜ?

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi’nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

FRED GALATASARAY MAÇINDA YOK MU, OYNAYAMAYACAK MI?

Fred gördüğü kırmızı kartın ardından Fenerbahçe’nin 24 Aralık Pazar günü oynayacağı Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE MAÇI NE OLDU?

Müsabakayı 4-3 kazanan Fenerbahçe, puanını 43’e yükseltirken maçı da 9 kişi tamamladı.

Fred neden kırmızı kart gördü? Fred Galatasaray maçında oynayamayacak mı, GS maçında derbide yok mu?

FENERBAHÇE BU SEZON KAÇ KIRMIZI KART GÖRDÜ?

Sarı-lacivertlilerde bu sezon İsmail Yüksek, MKE Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarında kırmızı kart gördü. Kayserispor mücadelesinde de Fred ile Mert Hakan Yandaş, kırmızı kart görürken Fenerbahçe’nin ligde bu sezon gördüğü kırmızı kart sayısı 4’e çıktı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...