Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, nereli Nordsjaelland FB maçı VAR hakemi kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, nereli Nordsjaelland FB maçı VAR hakemi kimdir?

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, adı ne? | Temsilcimiz Fenerbahçe Nordsjaelland deplasmanına konuk olacak. Maç öncesi Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, nereli, hangi ülkeden ve adı ne merak ediliyor. Peki, Nordsjaelland FB maçı hakemi kim, VAR hakemi, yardımcı hakemler ve dördüncü hakem kimdir? İşte Nordsjaelland Fenerbahçe Konferans Ligi maçı hakemi…

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim? Konferans Ligi grup mücadelesinde bu akşam oynanacak olan Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kimdir, nereli, hangi ülkeden merak ediliyor. Ayrıca Fenerbahçe Nordsjaelland maçı yardımcı hakemleri, dördüncü hakem ve VAR hakemi kim araştırılıyor. İşte maçın hakemleri…

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi Fransız hakem Jérémie Pignard’tır.

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI YARDIMCI HAKEMLER KİMLER?

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Right to Dream Park'ta oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak mücadelede Pignard'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Aurelien Drouet ile Laurent Coniglio gerçekleştirecek.

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI DÖRDÜNCÜ HAKEMİ KİM?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı dördüncü hakemi olarak Fransız Thomas Leonard sahada yer alacak.

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI DÖRDÜNCÜ VAR HAKEMİ KİM?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı VAR hakemi henüz açıklanmadı.

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı bu akşam saat 23.00’te.

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı EXXEN’de yayınlanacak.

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, nereli Nordsjaelland FB maçı VAR hakemi kimdir?

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE HAKKINDA BAZI BİLGİLER

Fenerbahçe'de 7 eksik

Fenerbahçe'de Nordsjaelland maçı öncesinde 7 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sakatlıkları bulunan Djiku, Becao, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra henüz hazır olmayan Serdar Aziz, Fred ve Zajc'ın Danimarka deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.

Batshuayi-King ikilisi 11'e dönüyor

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland mücadelesine Joshua King-Michy Batshuayi ikilisiyle başlamayı planlıyor.

İki oyuncu, bu sezon Avrupa maçlarında 12 gole direkt etki etti. 10 maçın 9'unda forma giyen Michy Basthuayi, 4 kez gol sevinci yaşarken takım arkadaşlarını da 3 kez golle buluşturdu. Joshua King ise forma giydiği yedi Avrupa müsabakasında 3 gol atıp 2 asist yaptı.

Oosterwolde kendi bölgesine geçiyor

Fenerbahçe'de Becao, Djiku ve Serdar Aziz'in sakatlığı, Samet Akaydın'ın de UEFA listesinde olmaması sebebiyle Ludogorets karşısında bu bölgede Oosterwolde-Yusuf Akçiçek ikilisini sahaya süren teknik direktör İsmail Kartal, Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlanması sebebiyle bu bölgede arayışa girdi.

Kartal; genç futbolcu Yusuf Akçiçek'le birlikte Crespo'yu savunmanın ortasında sahaya sürüp, Oosterwolde'yi de gerçek mevkisi olan sol beke çekmeyi düşünüyor. Tecrübeli teknik adam, sağ bekte ise Osayi-Samuel'e formayı verecek.

Yusuf Akçiçek'i ilk 11'e dahil edecek İsmail Kartal, kadroyu da altyapıdan takviye edeceği isimlerle tamamlayacak. Fenerbahçe'de Muhammet İmre, Furkan Onur Akyüz, Efekan Karayazı, Ahmet Necat Aydın ve Kaan Akyazı'nın kafilede yer alması bekleniyor.

Mücadele sentetik çimde oynanacak

Nordsjaelland'ın maçlarına ev sahipliği yapan 10 bin 300 seyirci kapasiteli Right to Dream Park, yüzde 100 sentetik zeminiyle de dikkati çekiyor.

Danimarka temsilcisi, bu ülkedeki hava şartları nedeniyle sentetik zeminde maçlarını oynarken, Fenerbahçe de zemin ve hava şartlarına göre hazırlıklarını yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, zemine özel krampon ve soğuk hava için özel termal malzemelerle sahaya çıkacak. Karşılaşma saatinde hava sıcaklığının -5 derecede olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...