Özbek'e göre Fenerbahçe şampiyonu nasıl karşılayacak? Alkışlarla...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Özbek'e göre Fenerbahçe şampiyonu nasıl karşılayacak? Alkışlarla...

FUTBOL Haberleri

Galatasaray’ın başında 6’ncı kupasına ulaşan Başkan “O kupa Ali Sami Yen’de kaldırılacak ve centilmen olan rakibimiz Fenerbahçe sahaya çıkarken bizi alkışlayacaktır” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ikinci şampiyonluğunu gördü. İlkinde 4. yıldızı takma şerefine erişen Özbek bu sezon gelen şampiyonlukla da Cumhuriyet’in 100. yılını anlamlandırmanın haklı gururu içindeydi.

Sarı kırmızılı takımın başında 6’ncı kupasına ulaşan Özbek, kupanın da Fenerbahçe derbisinde Nef Stadı’nda olacağının müjdesini verdi. Dursun Başkan, Ankaragücü zaferinin ardından “Federasyon başkanıyla da konuştum 1 hafta sonra kupa Ali Sami Yen’de olacak. Haklı başarımızı taraftarımızla derbi atmosferinde hep beraber kutlayacağız” ifadesini kullandı.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ KİM?

“Galatasaray kaç haftadır lider gidiyordu. Yönetim, teknik ekip ve takım olarak hepimiz inanmıştık. Haftalar öncesinde ‘Şampiyon belli’ demiştim. Şimdi 2 ve 3’üncüye bakacağız” diyen Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları maçta sarı lacivertli ekibin kendilerini alkışlayıp alkışlamayacağı yönündeki soruya ise “Onlar centilmen bir takım, sahaya çıkarken bizi alkışlayacaklardır” cevabını verdi.

Sarı kırmızılı takımın patronu, yeni sezon kadro planlamasına da Fenerbahçe derbisinin hemen ardından başlayacaklarını ve Galatasaray’a yakışır işlere imza atacaklarını söyledi.

ERDEN TİMUR: HAKKIMIZMIŞ...

Transferdeki başarısıyla taraftarın farklı yere koyduğu Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yaşadıkları süreci ve elde edilen başarıyı “kusursuz fırtına” olarak gördü. Samimiyet ve sevgi ile insanları ikna edip takım oluşturduklarını belirten Timur “Emek çok büyük, nasıl bir şey yaşandığını anlatamam. Hakkımızsa şampiyon olalım demiştim hakkımızmış demek ki” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...