Cinayetten cezaevine girdi, tahliye edildikten 8 ay sonra eşini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cinayetten cezaevine girdi, tahliye edildikten 8 ay sonra eşini öldürdü

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mersin'de M. Biçer isimli erkek, evli olduğu Serap Biçer'i katletti. Cinayeti işledikten sonra torununu da alıp kaçan zanlının daha önce bir taksiciyi gasp edip öldürdüğü, 8 ay önce de tahliye olduğu öğrenildi.

Türkiye'de önlenemeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Mersin'in Tarsus ilçesinde M. Biçer isimli erkek evli olduğu Serap Biçer'i katletti. Zanlı o sırada evde bulunan 5 yaşındaki torununu da alıp kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler Serap Biçer'in cansız bedenini buldu. İncelemelerin ardından 7 aylık hamile olduğu öğrenilen kadının cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

8 AY ÖNCE TAHLİYE OLMUŞ

Öte yandan zanlının daha önce bir taksiciyi gasp edip öldürdüğü, 20 yıldan fazla cezaevinde kaldığı ve 8 ay önce tahliye edildiği öğrenildi. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...