Deprem korkusu canından etti! Bakan Koca paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çanakkale'de 21:38'e meydana gelen 4,9 şiddetindeki deprem çevre illerde de hissedilmiş, Bursa'da büyük panik yaşayan bir kişi ikinci kattan atlamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Çanakkale'de merkez üssü Yenice olan 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de şiddetli hissedildi.

BURSA'DAN ACI HABER

Büyük korku ve panik yaşayan vatandaşlar sokaklara dökülürken, acı haber Bursa'dan geldi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden 27 yaşındaki İsmail Toygar isimli genç depreme mutfakta yemek yerken yakalandı.

PANİK OLUNCA BALKONA KOŞTU

Panik olan genç 2. kattaki evlerinin balkon demirlerinden sarkıp aşağı atlatı.

Deprem korkusu canından etti! Bakan Koca paylaştı - 1. Resim

Alt kattaki evin balkon demirlerine takılıp yere dengesiz düşen Toygar başına aldığı darbeyle ağır yaralandı.

Deprem korkusu canından etti! Bakan Koca paylaştı - 2. Resim

Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Toygar doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra hastaneye gelen gencin yakınları ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

ACI HABERİ BAKAN KOCA DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin ilk saniyelerinde korkuyla ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakan Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...