Sultangazi'de feci kaza! Motosikletlinin kaskı kafasından fırladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi'de feci kaza meydana geldi. Hızla seyreden motosiklet sürücüsü, son anda fark ettiği otomobile arkadan çarpınca kaskı kafasından fırladı. Sürücü ağır şekilde yaralandı.

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi B Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü İ.S., o sırada 2084 Sokak'tan çıkan M.K. yönetimindeki otomobili son anda fark etti. Devrilerek sürüklenen motosikletli, hızla otomobile çarptı.

Sultangazi'de feci kaza! Motosikletlinin kaskı kafasından fırladı

Çarpmanın etkisiyle talihsiz adamın kaskı kafasından fırlarken, vatandaşlar ise yardıma koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan İ.S ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. otomobil sürücüsü M.K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazaya karışan her iki araç ise çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...