13 yıldır çocuğunu göremeyen evlat nöbetindeki anne HDP'ye ateş püskürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’da gözü yaşlı anne, evlat nöbetinin 5'inci yılında da devam ederken 13 yıldır haber alamadığı oğluna teslim olması için çağrıda bulundu. HDP'ye tepki gösteren acılı anne ' Allah, hakkımızı HDP’ye bırakmasın. Kendi çocuklarını Avrupalarda okutup bizim çocuklarımızı da dağlara mahkum ettiler.' şeklinde konuştu.

Hain terör örgütü PKK, küçük yaştaki çocukları türlü yalanlarla kandırarak dağa kaçırdı ve kirli emellerine alet etti, etmeye de devam ediyor. 3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan aileler bin 554 gündür çocuklarından gelecek bir haberi bekliyor. Çocukları kaçırılan aileler Diyarbakır'daki HDP binası önünde oturak evlat nöbetini gerçekleştirirken bir yandan da çocuklarına seslenerek geri dönmeleri için çağrıda bulunuyor.

13 yıldır çocuğunu göremeyen evlat nöbetindeki anne HDP'ye ateş püskürdü

'ALLAH HAKKIMIZI HDP'DE BIRAKMASIN'

İşte o annelerden biri de Bedriye Uslu. Oğlu Mahmut’tan 13 yıldır haber alamadığını belirten anne Bedriye Uslu, evladına geri dönmesi için çağrıda bulundu. Yaz-kış demeden çocuğu için çadırın yolunu tuttuğunu ifade eden Uslu, “Her sabah oğlum Mahmut için yaz-kış demeden bu çadırın yolunu tutuyorum. 13 yıldır evladımdan haber alamıyorum. Her gün bir umutla yollara düşüp geliyorum belki bir telefon gelir. Allah, hakkımızı HDP’ye bırakmasın. Kendi çocuklarını Avrupalarda okutup bizim çocuklarımızı da dağlara mahkum ettiler. Mahmut, eğer beni görüp duyuyorsan evine dön” dedi.

9 YILDIR HABER ALAMDIĞI OĞLUNA SESLENDİ: 'TESLİM  OL'

Oğlu Cahit’in 2015 yılında kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren baba İhsan Bayrak, evladına “teslim ol” çağrısında bulundu. Oğlundan 9 yıldır haber alamadığını söyleyen Bayrak, “9 yıldır oğlumdan haber yok. Cahit, oranın sonu yok gel ‘teslim ol.’ Pişmanlık yasası var, çık gel bu yasadan faydalan. Artık seni kullanmalarına izin verme. Oğlum, 2015 yılında Lice’de katılım sağlamış. Öğrendiğimizde hemen savcılığa haber verdik” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...