2 ilde peş peşe orman yangını çıktı! Alevler kontrol altında

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
2 ilde peş peşe orman yangını çıktı! Alevler kontrol altında

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hatay'ın Belen ilçesi ve Adana'nın Karaisalı ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine 2 noktaya da ekipler sevk edildi ve havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale sonucu yangınlar kontrol altına alındı. 2 bölgede de soğutma çalışmaları devam ediyor.

Son dönemlerde artan orman yangınlarına 2 yenisi daha eklendi. Hatay ve Adana'da orman yangını çıktı. Hatay'ın Belen ilçesinde, Adana'nın ise Karaisalı ilçesindeki yangınlar ekipleri harekete geçirdi.

HATAY

Çerçikaya Mahallesi'ndeki ormanlık alandaki yangına ihbar üzerine bölgeye yönlendirilen 3 helikopter, 11 arazöz, 3 su tankı, 7 ilk müdahale aracı ve 81 personelle müdahale edildi. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

ADANA 

Karaisalı ilçesi Tümenli Mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında ihbar üzerine bölgeye 4 helikopter, 2 uçak 15 arazöz, 2 iş makinesi ile çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...