Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

33. kattan atlayan genç kız, itfaiyenin açtığı branda ile kurtuldu

33. kattan atlayan genç kız, itfaiyenin açtığı branda ile kurtuldu

İzmir'in Konak ilçesinde genç bir kız, 33 katlı otelin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, kızı vazgeçirmeye çalışsa da bir buçuk saat süren konuşmalar işe yaramadı. Kendisini herkesin gözü önünde boşluğa bırakan genç kızı, itfaiyenin yerde açtığı branda ölümden aldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kızın tedavisi sürüyor.

Kaydet
a- | +A

İzmir'in Konak ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Boş durumdaki 33 katlı otelin çatısında birinin olduğunu gören vatandaşlar, 112 Acil'i arayıp ihbarda bulundu.

BİR TÜRLÜ İKNA OLMADI

Bunun üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekilperi sevk edildi. İtfaiye erleri sokağa branda açtı. Polis ekipleri de çatıya çıkıp 20 yaşındaki A.E'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak 1,5 saat süren konuşmalar bir işe yaramadı. Genç kız, bir anda kendisini boşluğa bıraktı.

BRANDA HAYAT KURTARDI

A.E, şans eseri itfaiyenin açtığı brandaya düştü. Yaralı olarak kurtulan kız, ambulansla İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. A.E'nin tedavisi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BAKMADAN GEÇME
Ankara
HABER

Ankara'da dehşet! Eski eşini öldürüp intihar etti: Cinayet sebebi şok etti

Okulda yangın çıktı, öğrenciler çatıdan atladı! 97 yaralı var
HABER

Okulda yangın çıktı, öğrenciler çatıdan atladı! 97 yaralı var

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.