Ağır hasarlı binaya giren hırsızlar, 4. kattaki klima demirine tutunarak hayatta kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgesindeki hasarlı binalar sık sık hırsızların hedefi oluyor. Gaziantep Şehitkamil'de ağır hasarlı bir binaya giren iki hırsız ise az daha canından oluyordu. Vatandaşlardan kaçmaya çalışan zanlılar, 4. kattaki klima demirlerine tutunarak hayatta kaldı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Mehmet Emin Kılıçkale Caddesi'nde, depremde ağır hasar alan AN-KA Apartmanı'na hırsızlar girdi. 

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Çevredekileri tarafından fark edilen Aziz B. ve Mahmut B. paniğe kapılıp kaçmaya çalıştı. Zanlılar, 4. kattaki klima demirine asılı kaldı. Vatandaşlar 112 Acil'i arayıp polis ve itfaiye çağırdı. 

İTFAİYE ÖLÜMDEN ALDI

Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, ikiliyi kurtardı. Ardından polislere teslim edilen şüpheliler, çaldıkları malzemeler ile birlikte karakola götürüldü.

"HIRSIZLAR HER ŞEYİ ÇALIYOR"

Yaşanılanlara tepki gösteren esnaf Onur Köylü "Bu binaya hırsızlar dadandı. Bütün daireleri soydular. Bütün mahalle bunlardan bıktı. İki tanesi suçüstü yakalandı. Apartmanın bir an önce yıkılmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...