Erdoğan İstanbul’da, Bahçeli Ankara’da

Erdoğan İstanbul’da, Bahçeli Ankara’da

GÜNDEM Haberleri

Uzunca bir süredir devam eden yerel seçim mesaisinde sona gelindi. Siyasi parti liderlerinin oy kullanacakları yerler de belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul’da kullanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Üsküdar’daki Saffet Çebi İlkokulunda oyunu kullandıktan sonra akşam saatlerinde Ankara’ya gitmesi bekleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu yine Ankara Çukurambar’daki Arjantin İlkokulunda verecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara Anıttepe Ortaokulunda sandığa gidecek. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin seçim sonuçlarını Parti Genel Merkezlerinden takip etmesi bekleniyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise İstanbul Beylerbeyi Sabancı İlkokulunda oy verecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Çankaya Lisesinde oyunu kullanacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ise Tuzla Aydınlı Emlak Konut Cemil Meriç Ortaokulunda oy kullanacak. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ise Beylikdüzü’ndeki Haldun Taner İlkokulunda sandık başına gidecek. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Sofuoğlu İlkokulunda oy kullanacak. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ise Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesinde oy verecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...