Meteoroloji uyardı: Güneş çarpmasına dikkat!

Düzenleyen:
Meteoroloji uyardı: Güneş çarpmasına dikkat!

GÜNDEM Haberleri

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği gerekçesiyle, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden sıcak çarpması konusunda uyarı geldi.

Meteorolojiden mevsim normallerinde seyreden hava durumu dolayısıyla uyarı geldi. 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aşırı sıcaklıkların güneş çarpmasına neden olabileceği duyuruldu.

MEVSİM NORMALLERİNİN 4 İLA 8 DERECE ÜSTÜNDE SICAKLIK YAŞANACAK
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Arefe günü ve Kurban Bayramı süresince sorumluluk sahamız genelinde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ilâ 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle; güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...