Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Akar: Mehmetçik sınırlara hakim

Düzenleyen:
Bakan Akar: Mehmetçik sınırlara hakim

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sınırdan kontrolsüz geçiş iddialarına yanıt veren Akar, "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor" dedi.

"Mehmetçik bu çalışmalarında yalnız değildir" diyen Akar, sınır güvenliğinin tek bir hat olarak değerlendirilmemesi gerektiğini kaydetti.

Akar, "Tedbirler sınır hattından başlıyor, arkasındaki bölgeleri, kontrol noktaları ve şehir merkezlerini de kapsıyor" diye konuştu.

"MEHMETÇİĞİ TEHLİKEYE ATMAYIZ"

Afganistan'daki havalimanının işletilmesiyle ilgili soruya ise Akar, "Önümüzdeki günlerde bu konu şekillenecek. Bizim herhangi bir şekilde Mehmetçiği tehlikeye atmak gibi durumumuz söz konusu olamaz" yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...