Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galataport İstanbul ikinci yolcu gemisini ağırlıyor

Düzenleyen:
Galataport İstanbul ikinci yolcu gemisini ağırlıyor

GÜNDEM Haberleri

Galataport İstanbul, ikinci yolcu gemisini ağırlama heyecanını yaşıyor. 1 Ekim’de Bulgaristan’dan gelen Sea Dream II’den sonra bu kez de Yunanistan’dan gelen yolcu gemisi Viking Sky, Galataport İstanbul rıhtımına demirini attı. Yolcuların iki gün kalacakları İstanbul’da turistlik noktaları gezerek şehre hem turistik hem de ekonomik anlamda canlılık getirecek.

Şehrin tarihi limanı dünya standartlarında bir kruvaziyer limanı ile kültür sanat, alışveriş ve gastronomi merkezine dönüştüren ve aynı zamanda 200 yıldır kapalı olan sahil şeridini yeniden halkın erişimine açan Galataport İstanbul, ikinci yolcu gemisini ağırlıyor.

İKİNCİ YOLCU GEMİSİ AĞIRLANDI

Galataport İstanbul, ilk yolcu gemisinden iki hafta sonra ikinci yolcu gemisini ağırladı. Yunanistan’dan hareket eden Viking Sky, bugün 500 yolcusuyla Galataport İstanbul limanına yanaştı.

Galataport İstanbul ikinci yolcu gemisini ağırlıyor

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Galataport İstanbul’a gelen Viking Sky’ın yolcuları ve mürettebatı, gemi içerisinde bulunan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış bir laboratuvarda gerekli antijen testlerine ve ateş ölçümlerine tabi tutularak seyahat ediyor.

2 GÜN KALACAK

1 Ekim’de Bulgaristan’ın Varna şehrinden gelen SeaDream II adlı gemiden sonra Galataport İstanbul’a demirleyen ikinci yolcu gemisi olan Viking Sky, İstanbul’da iki gün kalacak.

Galataport İstanbul ikinci yolcu gemisini ağırlıyor

18 EKİM’DE HAREKET EDECEK

Hayran bırakan tarihi yarımada manzarasıyla şehre giriş yapan yolcuların gemiden ayrılmasının ardından gemi 18 Ekim’de gemi yolculuklarına İstanbul’dan başlayacak yeni yolcuları ile tekrar Kuşadası üzerinden Yunanistan’a gitmek üzere limandan ayrılacak.

Galataport İstanbul ikinci yolcu gemisini ağırlıyor

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...