Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde gerçekleşen saldırıyı kınadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde gerçekleşen saldırıyı kınadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde gerçekleşen saldırıyı kınayarak "Müslümanları ve insanlığın ortak değerlerini hedef alan bu saldırgan tutumun sorumlularının bir an önce tespit edilerek, yargıya sevk edilmesini bekliyoruz.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesaplarından Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Larnaka Büyük Camii’ne karşı yapılan saygısızlığı kınadı. Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde bulunan Larnaka Büyük Camii’ne yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. İnancımıza göre mabetlerin dokunulmazlığı vardır. Mabetlere ve kutsal değerlere karşı gösterilen bu saygısızca tutum asla kabul edilemez. Müslümanları ve insanlığın ortak değerlerini hedef alan bu saldırgan tutumun sorumlularının bir an önce tespit edilerek, yargıya sevk edilmesini bekliyoruz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...