İçişleri Bakanı Soylu'dan 'Niğde kazası' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İçişleri Bakanı Soylu'dan 'Niğde kazası' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bakan Soylu Niğde kazası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Niğde kazasıyla ilgili konuşan Soylu, 28 kişinin gözlem altında olduğunu söyledi. Şoförün ilk beyanını açıklayan Soylu, kazanın nedenini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niğde’deki trafik kazasında yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti. Niğde'de Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetmiş, 41 kişi yaralanmıştı. Kazanın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu ve Erkan Kandemir’le birlikte, yaralıların kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi. Soylu, Sarıeroğlu ve Kandemir’le, hastanede yaralıları ziyaret etti, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

İçişleri Bakanı Soylu'dan 'Niğde kazası' açıklaması

SOYLU KAZANIN NEDENİNİ AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaralıları ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada "Toplam 28 kardeşimiz gözlem altında, diğerlerinde bir hayati tehlike söz konusu değil. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu'dan 'Niğde kazası' açıklaması

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...