Açık açık nefret suçu işliyorlar: Sandığın tercihini hazmedemediler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Açık açık nefret suçu işliyorlar: Sandığın tercihini hazmedemediler

GÜNDEM Haberleri

Seçim öncesi helalleşmekten bahsedenler sandıkta hezimete uğrayınca küstahça saldırıya geçti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferini hazmedemeyen CHP ve yandaşları, AK Parti seçmenine ağza alınmayacak hakaretler yağdırdı.

Sosyal medyadan kinlerini kusan muhaliflerin ahlaksız paylaşımlarından bazıları şöyle:

DEPREMZEDEYE “MAHLUK” DEDİ

Şarkıcı Leman Sam, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutlayan afetzedelere hakaret etti. Sam “Ölen sahibinin mezarında içini çeke çeke ağlayan sayısız hayvan videosu izledim. Deprem bölgesinde enkaz önünde davul zurna ile kutlama yapan mahluklar, nasıl böyle çürüdü toplumun bir kısmı. Bu yüzden hayvanların tarafındayım, daima” dedi.

“BUNLARDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN”

Terör örgütlerinin propaganda aparatına dönüşen Ekşi Sözlük sitesi, bu defa AK Parti’yi ve Erdoğan’ı destekleyen esnafı hedef gösterdi. AK Partili işletmeleri tek tek fişleyen Ekşi Sözlük, “Bunlardan alışveriş yapmayın” kampanyası başlattı. İsimleri paylaştı.

“OY VERMEDİYSE KOVUN” DEDİ

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZDOĞA personeli Hayriye Çelik, CHP’ye oy vermeyen personelin kapı önüne konulmasını istedi. Menemen ilçesinde CHP üyesi  Çelik, “Acımayın. Yok öyle hem belediyede çalışıp hem hainlik yapmak” dedi.

“ÇARŞAFLI MUAYENEYE GELMESİN”

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor Özgün Kaleoğlu, sosyal medyadan, “Muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden de nefret ettim. Artık tahammülsüzüm size” dedi. Rezalet tepki çekerken Kaleoğlu, görevden alındı.

SOKAK ÇAĞRISI YAPTI

CHP’li yandaş gazeteci Çiğdem Toker, “Serbest seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirebilir mi sorusu artık kritik bir soru hâline gelmiştir. Demokrasi sandıktan ibaret değildir. Demokratik protestoları kriminalize etmememiz lazım” diyerek Gezi benzeri olayların yapılmasını istedi. RTÜK, provokasyon üzerin harekete geçince hükûmet yasakçı ilan edildi.

Açık açık nefret suçu işliyorlar: Sandığın tercihini hazmedemediler

“PİRUS” İLE HEZİMETİ KAMUFLE ÇABASI

Sosyal medyada CHP’li ve FETÖ’cü kullanıcılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihî zaferine “Pirus Zaferi” benzetmesi yaparak muhalefetin bir kez daha sandıktan hezimetle çıkmasını kamufle etmeye çalıştı.

“TRAKYA TÜRKİYE’DEN AYRILSIN”

CHP’li Büyükçekmece Meclis Üyesi Eren Savaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Trakya’nın Türkiye’den ayrılması daha doğru olacak. Her koyun kendi bacağından asılsın” ifadelerini kullandı.

Savaş ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren seçmenler ile göçmenlere karşı da, “Benim yaşam standartlarımı Suriyeli belirleyemez, geri zekalılar belirleyemez” şeklinde nefret dilini kullanarak açık açık hakarette bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...