Adalet Bakanlığı'ndan devir teslim töreni! Yılmaz Tunç görevi Bozdağ'dan devraldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adalet Bakanlığı'ndan devir teslim töreni! Yılmaz Tunç görevi Bozdağ'dan devraldı

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanlığı'ndan devir teslim töreni düzenlendi. Görevi Bekir Bozdağ'dan devralan Yılmaz Tunç "Yargının bağımsızlığını, tarafsızlığını her zaman sağlayacağız" dedi.

Türkiye'nin yeni kabinesi belirlendi. 3 Haziran akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuna duyurdu.

Bugün ise bakanlıklarda devir teslim törenleri gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı'nda Yılmaz Tunç, görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı.

Eski Bakan Bozdağ ise AK Parti Şanlıurfa milletvekili olarak yeni görevine başladı.

"BİZDEN ALDIĞI BAYRAĞI İLEİRİYE TAŞIYACAKTIR"

Görev teslim töreninde konuşan Bekir Bozdağ şu ifadeleri kullandı

"Yaptıklarımız milletimizin şahitliğindedir. Arkama bakamdan gidebileceğim kardeşime görevi devrediyorum. Adalet Komisyonu’nda verdiği hizmetlerde adalet politikalarının görünmez yardımcılarındandır. Önümüzdeki politikaları etkin bir şekilde uygulayacaktır. Bizden aldığı bayrağı ileriye taşıyacaktır."

"YARGININ BAĞIMSIZLIĞINI HER ZAMAN SAĞLAYACAĞIZ"

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un konuşmasından önemli başlıklar şöyle;

-Sessiz devrim sayılan olgulara 21 yıl boyunca öncülük ettik.

-Çok sayıda insan hakları eylem planlarında önemli mevzuat değişiklikleri yaptık...

-Tüm reform süreçlerinde katkısı olan Bekir Bozdağ çok önemli vazifeler üstlendi. Sayın Bozdağ, Cumhurbaşkanımızın en önemli yol arkadaşı oldu. Çok uyumlu bir çalışma sergiledik tüm birimlerde.

-Adalet Bakanlığı gibi çok önemli görevi kendisinden devraldığım için gurur duyuyorum...

-Yargıyla ilgili verdiğimiz sözler var. Bunları yerine getirmek için her şeyi yapacağız. Yargının bağımsızlığını ve tarafsızlığını her zaman sağlayacağız

-. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Tecrübelerinden her zaman istifade etmek isterim.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...