Adana Kozan'da orman yangını çıktı! Alevler kontrol altında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Adana Kozan'da orman yangını çıktı! Alevler kontrol altında

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'nın Kozan ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın ekipler müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yaz aylarında sık sık yurdun birçok noktasında, özellikle Ege ve Akdeniz bölgesinde orman yangını çıkıyor. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangınlara müdahaleler sürerken bir orman yangını da Adana'nın Kozan ilçesinde çıktı.

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR

İlçeye bağlı Aydın Mahallesi Hacyükseği mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Kozan Orman İlçe Müdürlüğüne bağlı arazözler sevk edildi.  

Kozan Orman İlçe Müdürlüğüne bağlı ekipler 11 arazöz, 4 su tankı, 4 ilk müdahale aracı, 70 işçi ile karadan, 2 uçak, 2 helikopter ile havadan yangına müdahale etti ve hızlı müdahale ile kontrol altına alındı. Ormanda soğutma çalışması devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...