Adana'da araç kiralama kavgası ölüm ile son buldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana'da araç kiralama kavgası ölüm ile son buldu

GÜNDEM Haberleri

Adana’da araç kiralama meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla vurulan bir kişi canından oldu. Olaya karışan 3 kişi cinayetin ardından kayıplara karıştı, polis kaçanların peşine düştü.

Adana’da araç kiralama meselesi yüzünden çıkan kavga 1 kişinin ölümü ile bitti. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 16.00 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi'nde yaşandı.

KAVGA KİRALANAN ARAÇ YÜZÜNDEN ÇIKTI

Bayram Akbaş (25) ile S.A., B.Y. ve Ö.A. arasında araç kiralama meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Bayram Akbaş, tabancayla göğsünden ve iki bacağından vuruldu. Olayı gerçekleştiren 3 şüpheli olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan Akbaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayın ardından kaçan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. 

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...