Adana’da FETÖ operasyonu: Firari eski komiser kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Adana’da FETÖ operasyonu: Firari eski komiser kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Adana’da hakkında 6 yıl 3ay kesinleşmiş hapis cezası olan FETÖ hükümlüsü eski komiser saklandığı evde kıskıvrak yakalandı. FETÖ’ye ait özel liseden mezun olan ve örgütün haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu tespit edilen eski komiser cezaevine gönderildi.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne(FETÖ) yönelik operasyonlar ara vermeden devam ediyor. Yurt genelinde yapılan başarılı operasyonla FETÖ üyeleri kıskıvrak yakalanıyor. Son olarak Adana'da FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendi. İhraç komiserin saklandığı eve ilişkin gelen ihbar üzerine emniyet güçleri harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla yaklaşık 6 aydır aranan eski komiser Ahmet Emre Paksoy'un (36) merkez Çukurova ilçesindeki ikametine gittiğini belirledi.

FİRARİ FETÖ’CÜ OPERASYONLA YAKALANDI

2016 yılından meslekten ihraç edildikten sonra 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Paksoy, o tarihten itibaren hücre evlerinde saklanarak izini kaybettirdi. Polisin hükümlünün merkez Çukurova ilçesine bağlı ikametgah ettiği evinde saklandığını belirleyip operasyon yaptı.

Adana’da FETÖ operasyonu: Firari eski komiser kıskıvrak yakalandı

ESKİ KOMİSER CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ekipler, adrese baskın yaparak Paksoy'u yakaladı. FETÖ'ye ait özel liseden mezun olduğu öğrenilen Paksoy'un örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu ve örgütsel toplantılara katıldığı belirtildi. Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

FETÖ'YE YÖNELİK OPERASYONLAR HIZ KESMİYOR

FETÖ'ye yönelik operasyonlar yurt içi ve yurt dışında sürüyor. Operasyonların son adresi Edirne'ydi. Yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan, 5’i hakkında arama kararı, 4’ü hakkında silahlı terör örgütüne üye olma suçundan istinafta dosyası ve yurt dışına çıkma yasakları olan toplam 9 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi, İl Jandarma Komutanlığı TEM, JASAT ve Asayiş timlerince yapılan müşterek faaliyet sonucu yakalandı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından yakalanan şahıslardan 8'i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...