Adana'da ilginç olay: Çaldığı bisiklet ile 19 yıl hapis cezası ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hırsızı çaldığı bisiklet ele verdi. Polis ekipleri hırsızı tespit etti, ardından da cezaevine gönderildi.

Adana’da 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan azılı hırsız yol kenarında kaçırdığı bisikletten yakayı ele verdi. Polis ekipleri güvenlik kameralarına takılan şüphelinin kimliğini tespit ederek saklandığı yerde yakaladı.

YOL KENARINDAKİ BİSİKLETİ ÇALDI

Olay, 24 Ağustos günü 08.30 sıralarında Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yürüyen şüpheli Yunus Biçen (33), yol kenarında duran Mehmet A.’nın bisikletini çaldı. Bisiklete binen şüpheli, olay yerinden ayrıldı. O anlar ise sokaktaki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

HAPİS CEZASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Mehmet A.’nın ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Biçen’in, ‘hırsızlık’ suçundan 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Mirzaçelebi Mahallesi’nde saklandığı belirlenen Biçen, polisin yaptığı baskında yakalandı. Emniyete götürülen Biçen, işlemlerinin ardından önce adliyeye, ardından da cezaevine gönderildi.

Adana'da ilginç olay: Çaldığı bisiklet ile 19 yıl hapis cezası ortaya çıktı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...