Adana'da kaza şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da kaza şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'nın Kozan ilçesindeki trafik kazasında şehit olan 2 asker son yolculuklarına uğurlanıyor.

Adana-Kozan kara yolu Mansurlu kavşağında otomobil ile askeri aracın çarpıştığı kazada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan için Adana İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi.

Törenin ardından Astsubay Çavuş Burak Şahin'in cenazesi Malatya'ya, Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın cenazesi Osmaniye'nin Düziçi ilçesine uğurlanacak.

NE OLMUŞTU?

Adana-Kozan karayolu Kozan girişinde meydana gelen kazada jandarma devriye aracıyla bir otomobil çarpıştı. Kaza sonucu jandarma aracı devrilirken, otomobil ise refüje çıktı. Kazada 5 kişi yaralandı ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Adana'da kaza şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyorAdana'da bir otomobil ile bir askeri aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kaza 2 askerimiz şehit düştü. 3 kişi ise yaralandı. 

2 ŞEHİT, 3 YARALI

Ardından valilikten açıklama geldi. Konuyla ilgili Adana Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"09.04.2022 tarihinde Kozan ilçemiz Mansurlu kavşağında Jandarma personelini taşıyan askeri aracımız kaza yapmıştır. Yaşanan elim kazada iki askerimiz şehit olmuş, üç askerimiz ise yaralanmıştır."

YÜREK BURKAN DETAY

trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde yaptığı anma konuşması ortaya çıktı. Şahin, konuşmasından 23 gün sonra şehit düştü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...