Adana'da mahsuller bollaştı: Fiyatlar yarı yarıya düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da mahsuller bollaştı: Fiyatlar yarı yarıya düştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da tarla mahsullerinin bollaşmasıyla sebze fiyatları da düşmeye başladı. Domatesin kilosu 2 liraya, salatalık ise 4 liraya kadar düştü. Maydanozun demeti ise 2 TL oldu.

Adana’da mahsuller bollaşınca fiyarların düşmeye başlaması vatandaşın yüzünü güldürdü. Verimli topraklarıyla Türkiye’nin en erkenci sebze ve meyvelerinin hasat edildiği Adana’da örtü altı üretimin ardından bol miktarda çıkan tarla mahsulleri tüketiciyle buluşuyor.

Adana'da mahsuller bollaştı: Fiyatlar yarı yarıya düştü

Kurban Bayramı dolayısıyla halin kapalı olmasına rağmen pazardaki sebze fiyatlarının düşmesi vatandaşı da pazarcıyı da memnun etti. Merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde kurulan pazarda domatesin kilosu 2 liraya kadar düştü. Domatesin kilosu kalitesine göre 2-8 lira arasında değişiyor.

Adana'da mahsuller bollaştı: Fiyatlar yarı yarıya düştüAdana'da tarla mahsullerinin bollaşmasıyla sebze fiyatları da düşmeye başladı

Kilosu düşen salatalık 4, patlıcan 5 liradan satılıyor. Kavunun tanesi ise 5 liradan alıcı buluyor. En düşük fiyatlardan biri ise demeti 2 TL ile maydanoz oldu.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...