Adana’da yürek yakan olay! 2 aylık bebeklerinin öldüğünü bir hafta fark etmediler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana’da yürek yakan olay! 2 aylık bebeklerinin öldüğünü bir hafta fark etmediler

GÜNDEM Haberleri

Adana’da vicdanları sızlatan bir olay komşuların kötü kokuyu fark etmesiyle ortaya çıktı. Polislerin geldiği evde oturan uyuşturucu bağımlısı çiftin 2 aylık bebeklerinin öldüğünü bir hafta fark etmedikleri iddia edildi. Evde bulunan anne gözaltına alınırken babayı arama çalışmaları devam ediyor. 

Adana Seyhan’da dün meydana gelen olayda iddiaya göre, Suat ve Ayşegül T. çiftinin yaşadığı evden gelen kötü kokulara dayanamayan komşular polise bildirdi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen çiftin 2 aylık bebekleri evde ölü bulundu. Yürekleri yakan olayda çiftin bebeklerinin öldüğünü bir hafta boyunca fark etmediği ortaya çıktı. 

BEBEĞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ POLİS GELİNCE FARK ETTİ

İHA'daki habere göre, bebeğin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, evde bulunan anne gözaltına alındı. Evde olmayan baba ise polis tarafından aranmaya başlandı. Gözaltına alınan kadının ifadesinde, bebeğin öldüğünü polis gelince fark ettiklerini söylediği öğrenildi. Anne ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Adana’da yürek yakan olay! 2 aylık bebeklerinin öldüğünü bir hafta fark etmediler

İsim verilmediği gibi kimlik dahi çıkarılmayan bebeğin ölüm nedeninin ise yapılan otopsinin ardından ortaya çıkması bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...