AFAD ve Kandilli peş peşe duyurdu! Muğla'da korkutan deprem!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AFAD ve Kandilli peş peşe duyurdu! Muğla'da korkutan deprem!

Gündem Haberleri

AFAD ve Kandilli tarafından yapılan peş peşe açıklamaya göre Muğla'da 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Bugün Adana'da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremin ardında bu kez Muğla açıklarında bir deprem meydana geldi. 

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre Muğla'nın Datça ilçesinin açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem oldu. 17.25 sıralarında meydana gelen deprem yerin 7.08 km derinliğinde meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.4 olarak duyurdu. Kandilli verilerine göre deprem yerin 15.1 km derinliğinde meydana geldi.

NACİ GÖRÜR BÖLGEYİ DAHA ÖNCE UYARMIŞTI!

Öte yandan Muğla bu sabah 4.0 büyüklüğünde bir depremle daha sarsılmıştı. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, bölgede yaşanabilecek hareketliliğe ilişkin uyarmıştı. Görür sosyal medya hesabı üzerinden şunları söylemişti: 

"Arkadaşlar, bugün Karaçam-Köyceğiz/Muğla’da 4,0 deprem oldu. Bu deprem haritada görüldüğü gibi, KD-GB doğrultuda uzanan Acıpayam Fay Zonu üzerinde. Bu zon çok daha büyük deprem üretebilecek kapasitede. Sevgiyle..." 

son depremler...

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...