Afyonkarahisar'da 82 yaşındaki kadının kan donduran ölümü! 89 yaşındaki kocası gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Afyonkarahisar'da 82 yaşındaki kadının kan donduran ölümü! 89 yaşındaki kocası gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da 82 yaşındaki kadın, akrabaları tarafından evinde 25’e yakın bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulundu. Kan donduran olayın ardından jandarma ekipleri cinayet zanlısı olarak 89 yaşındaki Alzheimer hastası koca gözaltına alındı.

Yaşlı kadının korkunç ölümü onu kontrol etmek için evine gelen akrabalarını dehşete düşürdü. Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde yaşanan dehşet olayda Sıddıka Aysal (83) isimli kadının akrabaları kontrol için evlerine geldiklerinde Aysal’ı hareketsiz yerde yatarken buldu. Akrabaları ardından jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

KORKUNÇ ŞEKİLDE BULUNDU, KOCASI GÖZALTINA ALINDI

Bölgeye gelen ekipler yaptıkları kontrolde yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirledi. Olay sonrası cinayet zanlısı olarak ise G.A. (89) isimli Alzheimer hastası koca gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından Aysal’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...