Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AK Parti'den saldırganlar hakkında açıklama

AK Parti'den saldırganlar hakkında açıklama
Başlık ResmiAK Parti'den saldirganlar hakkinda açiklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a saldırı ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kaydet
|
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'un darbettikleri iddiasıyla yakalanan saldırganlardan 3'ünün AK Parti üyesi olduklarının tespit edildiğini ve yapılan incelemenin ardından, bu kişilerin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildiğini bildirdi.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan 3'ünün AK Parti üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle incelediklerini duyurdu.

Saldırganlardan 3'ünün parti üyelik kayıtları olduğunu tespit ettiklerini ve kişilerin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildiğini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkum ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, AK Parti'nin yakınından bile geçemezler. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir. Bunların AK Parti ile organik bağı olamaz."

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.