Erdoğan Antalya adaylarını ilan etti! İşte tam liste

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. İlçe adaylarını tek tek tanıtan Erdoğan, "CHP zihniyetinin elinde irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla buluşturmaya kararlıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Burada önemli mesajlar veren Erdoğan daha sonra adayları tanıttı.

İşte Antalya ilçe adayları:

Akseki: İbrahim Özkan

Aksu: Durmuş Kaan

Alanya: Adem Murat Yücel (Cumhur İttifakı adayı)

Demre: İbrahim Oğuz (Cumhur İttifakı adayı)

Döşemealtı: Bekir Kıvrım

Elmalı: Durmuş Ali Gökçe

Finike: Cenk Şimşek (Cumhur İttifakı adayı)

Gazipaşa: Mustafa Aksoy

Gündoğmuş: Ali Gülen

İbradı: Hatice Sekmen

Kaş: Mutlu Ulutaş

Kemer: Rahman Şeker

Kepez: Rıza Sümer

Korkuteli: Sadık Önal (Cumhur İttifakı adayı)

Konyaaltı: Durali Kolpak

Kumluca: Hüseyin Orhan Tekin

Manavgat: Süleyman Okudan

Muratpaşa: Özdemir Manavoğlu

Serik: Veli Vural

Erdoğan Antalya adaylarını ilan etti! İşte tam liste

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Akdeniz'in incisi, ülkemizin turizm başkenti, tarımın, sanayinin, diplomasinin lokomotifi Antalya'da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ahde vefanız, aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim aramızdaki şu dayanışmayı daim eylesin diyorum. Antalya'yı özlemişiz, bugün ilçe belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet etmek üzere buradayız.

Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Antalyalılara saygılarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Büyükşehir belediye başkan adayımız Hakan Tütüncü'yü daha önce açıklamıştık. Artık tam saha pres yapacağımız bir döneme giriyoruz. Şehirlerimiz resmen seviye atladı. Belediye kaynaklarını doğru kullanarak çözüm ürettik.

"İSTANBUL, ANKARA HARAP OLDU"

Millete hizmet yolunda bahane aramadık. Bahanelere sarılmadık. Kolayı seçenlerden asla olmadık. Belediyemizin kaynaklarını en doğru, en etkin ve hakkaniyetli şekilde kullanarak hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm ürettik. Bir önceki seçimde iş başına gelen CHP zihniyetinin ideolojik esareti altında boğulan tüm umutları tükenen şehirlerimizi çok kısa sürede yaşanabilir yerler haline getirdik. 
 
CHP nedeniyle umutları tükenen şehirlerimize kavuşacağız. İstanbul, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla buluşturmaya kararlıyız. Şehirlerimizi iş yapmak, milletin sıkıntılarına çözüm bulmak yerine şov yapan, kişisel kariyer peşinde koşan muhterislerin insafına bırakamayız.
Erdoğan Antalya adaylarını ilan etti! İşte tam liste

"ANTALYA'NIN BİR 5 SENE DAHA KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜ YOK"

Antalya'mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. İnşallah 31 Mart'ta Antalya, Cumhur İttifakı ile yeni bir döneme yelken açacaktır. Buna hazır mıyız? Antalya büyükşehir belediye başkan adayımız Hakan Tütüncü kardeşimiz bilgisiyle, tecrübesiyle, heyecanıyla, tevazuyla hizmete kendini adamış yetkin ekibiyle şehrimize hizmete hazırdır. İlçe belediye başkanlarımızın da desteği ile 31 Mart'ta Antalya'nın altın çağının başlayacağına inanıyorum.

"YÜKSEK SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ SUNACAĞIZ"

Bakınız, burada Türkiye genelindeki tüm belediyelerde hayata geçireceğimiz politikaların temel unsurlarını kısaca hatırlatmak istiyorum. Yeni dönemde ülkemizin her yerinde afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri inşa edeceğiz. Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatırımlara öncelik vereceğiz. Akıllı uygulamalara ve yeni nesil dijital teknolojilere uyumlu alt yapılar kuracağız. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar başta olmak üzere tüm toplumsal kesimlere karşı hassas, kuşatıcılığı yüksek sosyal belediyecilik hizmetleri sunacağız."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...