Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Akdeniz'de deprem paniği! Son dakika veriler açıklandı

Akdeniz'de deprem paniği! Son dakika veriler açıklandı
Fotoğraf Başlığı Akdeniz'de deprem panigi! Son dakika veriler açiklandi

Akdeniz'in Girit Adası açıklarında 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 21.21 sıralarında meydana gelen deprem, yerin 7,47 kilometre derinliğinde hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme yönelik verileri paylaştı.

Kaydet
a- | +A

Türkiye'de peş peşe korkutan depremler yaşanmaya devam ediyor. Son deprem haberi ise Akdeniz açıklarından geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz merkezli 3,0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

BAKMADAN GEÇME
İzmir
HABER

İzmir'e kar mı geliyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı, işte son tahminler

MERKEZİ GİRİT ADASI OLARAK BELİRLENDİ

Saat 21.21 sıralarında meydana gelen depremin, yerin 7,47 kilometre derinliğinde hissedildiği kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi'ne göre deprem, Girit Adası açıklarında meydana geldi. 3,0 büyüklüğündeki deprem, yerin 28,3 kilometre derinliğinde ölçüldü.

BAKMADAN GEÇME
AB
HABER

AB'den Trump'a açık rest! ABD askerleri Grönland'ı işgal mi edecek?

SON DAKİKA DEPREM NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Türkiye ve çevresinde meydana gelen en son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi'nin internet sitelerinden öğrenilir.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.