Akdoğan'dan ilginç Süreyya Önder açıklaması

Akdoğan'dan ilginç Süreyya Önder açıklaması
Başlık ResmiAkdogan'dan ilginç Süreyya Önder açiklamasi

Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ın, HDP'li Sırrı Süreyya Önder hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Kaydet
|
Akdoğan ile Önder, çözüm süreci çerçevesinde yapılan görüşmelerde masanın karşı tarafında yer alan iki siyasi aktör. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde yapılan çözüm süreci toplantısının ardından Akdoğan ile Önder'in birarada açıklama yaptığı görüntüler hala hafızalarda. Önder, İstanbul milletvekili. Ancak bu seçimde HDP listesinde Ankara Birinci Bölge'den ilk sırada aday gösterildi. Akdoğan da, aynı bölgeden birinci sırada AK Parti'nin milletvekili adayı.

''ONUNLA MUHABBET ETMEYİ SEVİYORUM''

Akdoğan, dün akşam Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu "İskele Sancak" programında Okan Müderrisoğlu ve Abdulkadir Selvi ile birlikte konuk oldu. Burada gündeme dair soruları cevaplayan Akdoğan, "HDP karşınıza Sırrı Süreyya Önder'i koydu" sözleri üzerine, şunları söyledi:

"Benimle ilgili olduğunu sanmıyorum. Tabii bizim bir hukukumuz var, aramız iyi. Onunla muhabbet etmeyi de doğrusu seviyorum. Tabii siyasi rekabet başka bir şey. Bir ara Sırrı Bey siyaseti bırakmayı da düşünüyordu. Belki 'burada fiilen bırakırım yani seçilemem nasıl olsa' diye belki bakmıştır. Fakat bu süreçte bizim bir şekilde görüştüğümüz, diyalog halinde olduğumuz bir arkadaşımız. Sanat camiası, sinemacılık alanında sektörde de doğrusu önemli bir tecrübeye sahip, orayı da çok ihmal etti. Bundan sonra ona vakit ayırır mı seçimden sonra göreceğiz."

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.