Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AKOM uyardı, İstanbul'a kar geliyor! Bu tarihlere dikkat

AKOM, İstanbul'da 2 Şubat Pazartesi karla karışık yağmur, 3 Şubat Salı ise hafif kar yağışı beklendiğini duyurdu. Hafta sonu ise sağanak yağış etkili olacak.

Özetle
Kaydet
a- | +A

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'un sosyal medya hesabından paylaşılan haftalık hava tahmin raporuna göre, bugün rüzgarın güneyden kuvvetlenerek aralıklarla fırtına şeklinde esmesi, beraberinde aralıklarla sağanak geçişleri yaşanması ve sıcaklıkların 15 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

ÖNERİLEN HABERLER
Huzurevinde 3 kişiyi öldürmüştü! "Pişmanım" dese de ağırlaştırılmış müebbet verildi
3. SAYFA

Huzurevinde 3 kişiyi öldürmüştü! "Pişmanım" dese de ağırlaştırılmış müebbet verildi

PAZARTESİ-SALI KAR BEKLENİYOR

En düşük ve en yüksek hava sıcaklıklarının, aralıklı sağanak görülecek yarın 7-13, parçalı ve çok bulutlu, akşam yağmurlu geçecek 31 Ocak Cumartesi 5-8, çok bulutlu, sağanak yağmurlu geçecek 1 Şubat Pazar ise 4-7 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kentte, 2 Şubat Pazartesi karla karışık yağmur, 3 Şubat Salı parçalı bulutlu hava ve hafif kar bekleniyor. En düşük ve en yüksek hava sıcaklıklarının pazartesi 1-5, salı 1-4 derece olacağı öngörülüyor.

AKOM uyardı, İstanbul'a kar geliyor! Bu tarihlere dikkat
Başlık ResmiAKOM uyardı, İstanbul'a kar geliyor! Bu tarihlere dikkat

ÇARŞAMBA EN YÜKSEK SICAKLIK 7 DERECE

Çarşamba günü ise havanın parçalı ve az bulutlu olacağı, en düşük sıcaklığın sıfır, en yüksek sıcaklığın ise 7 derece ölçüleceği tahmin ediliyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.