Aksaray'da uyuşturucu tacirleri suçüstü yakalandı! Operasyonlarda 3 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aksaray'da uyuşturucu tacirleri suçüstü yakalandı! Operasyonlarda 3 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray’a uyuşturucu imal ve ticaretini yapan tacirlere yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, çeşitli uyuşturucular ve tabanca ele geçirildi. Operasyonda 7 şüpheliyi suçüstü yakalanırken şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve 3'ü tutuklandı.

Uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde geniş çaplı çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri ,7 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

Bunun üçerine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, kimlikleri ve kaldıkları ikameti tespit edilen şahısları takibe aldı. 7 gün süren teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgular üzerine jandarma ekipleri, şahısların bulunduğu ikamete sabahın ilk ışıklarında operasyon düzenledi.

UYUŞTURUCU VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ: 3 TUTUKLU VAR

Gerçekleştirilen operasyonda 2’si kadın 7 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 35 gram sentetik cannabinoid bonzai, 5 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki sorgularının ardından Aksaray Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...