Aksaray'da yangın paniği! Patates yüklü tır cayır cayır yandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aksaray'da yangın paniği! Patates yüklü tır cayır cayır yandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray'da bir tırın motor kısmı tutuşunca kupası yandı. Adeta küle dönen tıra ilk müdahaleleri çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yarım saat süren çalışmanın sonunda yangını söndürdü.

Aksaray’da elektrik şasesinden çıkan kıvılcımlar nedeniyle motor kısmından tutuşan patates yüklü tırın kupası yanarak küle döndü.

MOTOR KISMINDA YANGIN ÇIKTI

Yangın, sabah saatlerinde Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikanın önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, park halindeki patates yüklü tırın motor kısmında oluşan şaseden kıvılcımlar çıkarak motor kısmında yangına neden oldu. Bir anda alevler içinde kalan tırın kupasına ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

TIRIN KUPASI KÜLE DÖNDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kupayı yarış saat süren çalışma sonucu tamamen söndürdü. Tırın kupası adeta küle dönerken yangın esnasında kupada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. İtfaiye ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerde tırın elektrik kablolarından şase yaptığı ve çıkan kıvılcımların yangına neden olduğu tespit edildi.

Aksaray'da yangın paniği! Patates yüklü tır cayır cayır yandı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...