Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Alevlere havadan ve karadan müdahale! İskenderun Limanı’ndaki yangın 3. gününde kontrol altında

Alevlere havadan ve karadan müdahale! İskenderun Limanı’ndaki yangın 3. gününde kontrol altında
Fotoğraf Başlığı Alevlere havadan ve karadan müdahale! Iskenderun Limani’ndaki yangin 3. gününde kontrol altinda

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay'da büyük hasar meydana geldi. Depremin ardından İskenderun Limanı'nda çıkan yangın üçüncü gününde kontrol altına alındı.

Kaydet
a- | +A

Son dakika: Denizcilik Genel Müdürlüğü, İskenderun Limanı'ndaki yangın; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alındığını belirtti.

İSKENDERUN LİMANI'NDA YANGIN

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan’da 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Depremlerin ardından İskenderun Limanı’nda devrilen konteynerlerde yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Limanda devrilen konteynelerde çıkan yangın 3. gününde de devam ediyordu. Denizcilik Genel Müdürlüğü, yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

YANGIN SÖNDÜRME TOPU ATILDI

Birçok ilden gelen itfaiye ekipleri ve arazözlerin karadan, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Hatay Orman Bölge Müdürlüğü helikopterlerinin de havadan müdahalesiyle alevler söndürülmeye çalışılıyor. Askeriyeye ait helikopterlerin yaptığı müdahale hava taşıtından görüntülenirken, uçaklardan da yangın söndürme topunun atıldığı öğrenildi.

#r-947546#

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.