Alevlere havadan ve karadan müdahale! İskenderun Limanı’ndaki yangın 3. gününde kontrol altında

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay'da büyük hasar meydana geldi. Depremin ardından İskenderun Limanı'nda çıkan yangın üçüncü gününde kontrol altına alındı.

Son dakika: Denizcilik Genel Müdürlüğü, İskenderun Limanı'ndaki yangın; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alındığını belirtti.

İSKENDERUN LİMANI'NDA YANGIN

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan’da 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Depremlerin ardından İskenderun Limanı’nda devrilen konteynerlerde yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Limanda devrilen konteynelerde çıkan yangın 3. gününde de devam ediyordu. Denizcilik Genel Müdürlüğü, yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

YANGIN SÖNDÜRME TOPU ATILDI

Birçok ilden gelen itfaiye ekipleri ve arazözlerin karadan, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Hatay Orman Bölge Müdürlüğü helikopterlerinin de havadan müdahalesiyle alevler söndürülmeye çalışılıyor. Askeriyeye ait helikopterlerin yaptığı müdahale hava taşıtından görüntülenirken, uçaklardan da yangın söndürme topunun atıldığı öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...