Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı geçirdikleri tekne kazasında ağır yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan çiftin ağır yaralandığı, Ali Sabancı'nın entübe edildiği öğrenildi.

Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, kaza geçirdi. Ağır yaralanan çift, hastaneye kaldırıldı.

KAYALIKLARA ÇARPTILAR

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. İkiliyi, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı geçirdikleri tekne kazasında ağır yaralandı

Ali Sabancı - Vuslat Doğan Sabancı

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Adada ilk müdahaleleri yapılan çift, daha sonra Bodrum'a getirildi. Ali Sabancı, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Bodrum'dan İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı. Sabancı'nın İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Entübe edilen ismin durumunun ağır olduğu, eşinin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı geçirdikleri tekne kazasında ağır yaralandı

Ali Sabancı'nın hastaneye sevki esnasında etten duvar örüldü.

İç kanama geçiren Vuslat Doğan'ın vücudunda ise kazaya bağlı yaralanmalar oluştu. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen ismin aynı özel hastaneye getirileceği bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre; Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftinin çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali de yanlarındaydı. İki isim kazadan hemen önce denize atladı ve yara almadan kurtuldu.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı geçirdikleri tekne kazasında ağır yaralandı
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın Bodrum'a getirilme görüntüleri ortaya çıktı.

BAKAN KOCA: ALİ BEY İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

İki ismin sağlık durumuna dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ESAS HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Esas Holding'den Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın geçirdiği kazaya ilişkin yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zekiye bekar 25 Ağustos 2023 17:02

Cok geçmiş olsun ulkemizin degerli insanlari insallah cabucak iyilesirler dualarımiz sizinle

Sonraki Haber Yükleniyor...