Ankara'da feci kaza! Otomobil tıra arkadan çarptı, 2 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başkent Ankara'da feci kaza... Otomobilin tır dorsesine arkadan çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Kazanın ayrıntıları ortaya çıktı...

Türkiye'nin dört bir yanından kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Ankara'da korkunç bir kaza yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil, tıra arkadan çarptı. Araçta bulunan 6 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

ARAÇ TIRIN ARKA DORSESİNE SIKIŞTI

Ankara'nın Bala ilçesi Beynam Mahallesi Verem Çeşmesi mevkiinde bugün saat 15.33'de kaza meydana geldi. C.G. idaresindeki 06 AG 7289 plakalı otomobil, Y.A. kontrolündeki 78 ABP 662 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, tırın arka dorsesine sıkıştı.

Ankara'da feci kaza! Otomobil tıra arkadan çarptı, 2 ölü, 4 yaralı

2 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda otomobil sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ankara'da feci kaza! Otomobil tıra arkadan çarptı, 2 ölü, 4 yaralı

Kazada otomobilde bulunan Zülbiye G. (70) ve Meryem G. (14) hayatını kaybederken, C.G., T.G., İ.G ve İ.G. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili incelenme başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...